Welkom bij Van ’t Erve Wonen. Goed dat u onze website bezoekt. Wij noemen onszelf graag ‘laagdrempelig’ makelaar en financieel adviseur. Ware het niet dat wij een tuinhekje hebben, dus niet echt een drempel. Onze dagelijkse kreet luidt: ‘Loop maar achterom!’
Uw vraagstukken
Met veel plezier gaan wij aan de slag met uw vraagstukken rondom ‘wonen’ in en om Apeldoorn. Denk dan aan de aankoop of verkoop van uw huis, de (her)financiering van uw huis, maar ook aan andere financiële aspecten die horen bij leven en wonen. Dat zijn hele persoonlijke vraagstukken. Dat realiseren wij ons elke dag.
Bereikbaar en vertrouwd
Vanaf ons erf aan de Schuttersweg in Apeldoorn zetten wij onze vakkennis flexibel voor u in. Belt u ons, dan krijgt u ons direct aan de lijn. Bezoekt u ons, dan zijn we eenvoudig te vinden in ons kantoor achter ons woonhuis. Wij zijn er gewoon voor u. U vertelt ons over uw leven, uw financiële (on)zekerheden, uw persoonlijke situatie en uw wensen. Ondertussen krijgt u een inkijkje in onze persoonlijke omstandigheden. Dat trekt de balans wat ons betreft een beetje gelijk en dat voelt wel zo vertrouwd.
Neem even de tijd te lezen over ons en wat wij voor u kunnen betekenen. Maakt het u enthousiast of nieuwsgierig? Laten we dan kennismaken. Of we komen tot dienstverlening, dat zien we later wel.

Jolanda van 't Erve - ten Heuw

Linkedin

De eerste indruk
Als u een algemeen beeld schetst van een woningmakelaar, dan zal dat beeld waarschijnlijk niet op mij lijken. Bij mijn voorkomen past smart casual kleding, een kleine auto van Japans makelij en een stenen tuinhuis als kantoor. In mijn benadering ben ik bescheiden en soms verrassend direct. Last but not least , ben ik een vrouw en daardoor blijk ik in mijn strategieën regelmatig andere troeven in te zetten dan mijn mannelijke collega’s.

Het makelaarsvak en ik
Mijn keus voor een makelaarsopleiding lag niet voor de hand. De huizenjacht van mijn ouders, aan het einde van mijn middelbareschooltijd, bracht mij op het idee. Nog niet helemaal overtuigd, koos ik voor een route met uitwijkmogelijkheden: HEAO management, economie en recht – met afstudeerrichting makelaardij. De eerste stage deed mij nog twijfelen; het vak bleek prachtig, maar paste de cultuur wel bij mij? Ik besloot het een kans te geven.

In de praktijk
In de praktijk heb ik de makelaar kunnen worden die bij mij past en die ik wil zijn voor mijn klanten. Een makelaar die luistert naar uw wensen, inschat waarvan u gelukkig wordt, die snel mee schakelt als dat nodig is en die er gewoon is voor u. Want een huis is emotie: oud of nieuw, klein of groot. Kiezen doet u met uw gevoel en dat gevoel is voor iedereen anders. Tot op zekere hoogte ga ik met u mee, toch verlies ik de realiteit en het zakelijk aspect nooit uit het oog.

Thuis in Apeldoorn
De makelaarservaring die ik meenam uit het noorden, westen en midden van het land, zet ik inmiddels al jaren in binnen Apeldoorn. In deze stad heb ik mij letterlijk en figuurlijk ingeleefd. Ik leerde de wijken, de huizen en de samenleving kennen en kreeg er mijn gezin. Inmiddels voel ik mij hier thuis, waar onze kinderen opgroeien en waar ik actief deelneem in het verenigingsleven.

Aangenaam kennis te maken. Kan ik u ergens mee van dienst zijn? tel. 06-20442722

Boeiende materie
Financieel adviseur, dat word je niet van de een op de andere dag. Na mijn middelbare beroepsopleiding rolde ik de financiële wereld in. De materie van hypotheken, verzekeringen en ander financieel advies bleek een boeiende en ik nam alles in mij op. De bank waarvoor ik werkte groeide intussen maar door en kwam – samen met haar producten – steeds verder van de mens te staan. Zo beleefde ik dat tenminste en dat voelde ongemakkelijk.

Oprecht iets betekenen
Om mijn klanten beter te kunnen bedienen, stapte ik uit het keurslijf van de enorme organisatie. Ik ging op zoek naar een werkplek waar ik de ruimte had om mijn dienstverlening te verbeteren. Met een paar tussenstations vond ik die werkplek en zo kon ik mij verder ontwikkelen en oprecht mijn werk doen. Later, als zelfstandig ondernemer, kon ik die vrijheid voor u en voor mezelf nóg beter waarborgen. Ik hecht namelijk veel waarde aan de relatie die ik heb met u als klant. Ik wil dat u na verloop van tijd nog steeds een goed gevoel houdt bij de keuzes die u maakte aan de hand van mijn adviezen.

Scherp en fris blijven
Ik ben blij dat ik werk doe dat ik echt leuk vind. En daarmee kan ik u ook nog eens een dienst bewijzen. Mooier kan het haast niet. Ik lees graag over alle ins en outs op mijn vakgebied. De (verplichte) opleidingen die er bij horen vind ik zo interessant, dat ik elke keer weer met plezier mijn examens doe. Gewijzigde regelgeving en nieuwe financiële producten dagen mij uit om nieuwe kansen voor u te zien, maar ook om zelf scherp en fris te blijven.

Mijn inzet voor u
Inmiddels heb ik heel wat jaren ervaring op mijn vakgebied en in het leven. Die ervaring zet ik graag in voor u. Tegenover mijn openheid verwacht ik uw openheid. Die heb ik nodig om mijn werk goed te kunnen doen. Alleen dan kan ik met u mee schakelen. Bereid u voor op een directe vraag op z’n tijd. Andersom mag u mij natuurlijk ook altijd uw vragen stellen.

Wat kan ik voor u betekenen? 06-57552426

Ron van 't Erve

Linkedin