Financieel advies

U en uw financiën
Een goed financieel plan moet u als gegoten zitten, net als een maatpak. U moet zich er goed in voelen en zich lekker kunnen bewegen. Om zo’n plan te kunnen opstellen, beginnen we met een kennismaking en een inventarisatie. Wie bent u, hoe ziet uw persoonlijke situatie eruit en hoe heeft u uw financiën op dit moment ingericht? Daarna horen wij graag uw wensen. Meestal heeft u een concrete aanleiding voor uw bezoek. U heeft bijvoorbeeld een huis op het oog en u wilt voor de aankoop daarvan een hypotheek aanvragen.

Passend advies
Met de informatie over uzelf en uw financiële situatie, stellen wij een advies op. Dat kunnen wij alleen goed doen als u ons alle relevante informatie geeft. Dat is wat ons betreft een heldere voorwaarde voor onze samenwerking. Die openheid beantwoorden wij met 100% inzet. Wij gaan ervoor om uw doel te bereiken op een manier die past bij u als mens. Houdt u van zekerheid? Bent u juist wel bereid wat risico te nemen? Vindt u het prima iets meer te betalen in ruil voor meer vrijheden? Wij denken mee in de mogelijkheden die daarbij passen.

Diensten & producten
Met ons financieel advies neemt u een dienst af. Daarmee bedoelen wij dat u ons betaalt voor dat advies. De financiële producten die u afneemt naar aanleiding van ons advies, maken u rechtstreeks klant van de bank of de (verzekerings)maatschappij. Toch laten wij u na ons advies niet los. Wij hebben bijvoorbeeld een ‘zorgeloos wonen abonnement’, waarmee u wij uw financiële positie up to date kunnen houden. Heeft u vragen? Schade? Calamiteiten? Neem gewoon contact met ons op en wij zorgen voor de afwikkeling.

Nu en in de toekomst
In de loop van de tijd kan er veel veranderen. Uw leven komt in een nieuwe fase, uw (eventuele) kinderen gaan studeren of worden financieel onafhankelijk, er gebeurt iets met u zelf of met uw partner. Er zijn legio voorbeelden, iedereen krijgt te maken met veranderingen. Ook regelgeving kan zaken in een ander daglicht zetten. U bent altijd welkom uw financiële situatie opnieuw te inventariseren en een nieuw plan te maken. Uw eerdere advies bewaren wij veilig en is altijd oproepbaar. Van daaruit pakken we de draad weer op.

Op werkdagen, ’s avonds en in het weekend, altijd een afspraak met een vertrouwd gezicht.

Contact