Omschrijving

Recent geheel gemoderniseerd en fraai 2-kamerappartement op de 1e verdieping met berging in de onderbouw.

Dit appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden en gemoderniseerd complex op een prachtige locatie. Aan de rand van het bos en in de villawijk Berg & Bos. Het complex beschikt over diverse voorzieningen, is omringd door een grote, parkachtige tuin en heeft twee liftinstallaties.

Het appartement is onlangs voorzien van kunststof kozijnen met triple glas. Wand- vloerafwerkingen, schilderwerk, sanitair, de keuken, alles is recent gemoderniseerd en fraai afgewerkt. Dit appartement is instapklaar, uw meubels er in en u kunt wonen.

Op de begane grond is de administratie gevestigd, welke elke ochtend is bemand. Op de elfde verdieping is er een recreatiezaal, een bibliotheek, een biljartkamer en een kapsalon. Op de begane grond is een pedicure kamer. De stadsbus (lijn 16), met een halte voor de deur, brengt u elk half uur naar station, winkels, musea en theater. Voor gasten zijn er vier logeerkamers beschikbaar. Er wordt door verschillende cateraars een maaltijdservice aangeboden. Daarnaast wordt er voor de bewoners veel georganiseerd zoals filmavonden, lezingen en spelactiviteiten.

Het appartement wordt verwarmd door middel van blokverwarming en heeft een elektrische boiler voor het warme water. Er is een actieve en gezonde vereniging van eigenaren, de servicekosten bedragen € 441,90 per maand exclusief stookkosten (€ 66,25 per maand). Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor bezoekers. Via de website www.parkflatarendsburght.nl is veel aanvullende informatie te vinden over het complex.

Let op het betreft hier een complex enkel geschikt voor 55+ bewoners.

INDELING

Entree/hal met een deur naar het recht gemoderniseerde toilet en toegang tot de recent gemoderniseerde keuken voorzien van een fraai blad en alle benodigde inbouwapparatuur, royale woonkamer met veel lichtinval en met een deur naar het ruime balkon. De naastgelegen slaapkamer is heerlijk royaal en biedt met als de woonkamer een leuke uitzicht over de voorgelegen tuin. Vanuit de slaapkamer is de ruime, recent gemoderniseerde badkamer

Interesse in dit appartement? Schakel dan direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.